Üdvözöljük a BGA Komárom, s.r.o. honlapján!
 • Nyílt információs nap a Bethlen Gábor Alap pályázati lehetőségeiről
  A BGA Komárom iroda a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. megbízásából nyílt információs napot szervez az érdeklődőknek a 2015. évi „Magyar oktatásért és kultúráert“ pályázati felhívással kapcsolatban (központi pályázatok, regionális pályázatok) 2015. március 19-én (csütörtökön) 11,00 órai kezdettel Dunaszerdahelyen, a Csemadok Bacsák utcai székházában. A közép- és kelet-szlovákiai érdeklődők számára az információs nap március 23-án (hétfőn) 11,30 órakor kerül megrendezésre Rozsnyón a Csemadok székházban. Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételüket a nyugati régióból az érdeklődők március 18-ig, a rozsnyói tájékoztató iránt érdeklődők pedig március 19-ig jelezzék az info@bgakomarom.sk villámpostai címen. A pályázattal kapcsolatos további infórmációk megtalálhatóak a www.bgakomarom.sk vagy a www.bgazrt.hu honlapokon.
 • Megjelentek a 2015. évi „A MAGYAR KULTÚRÁÉRT ÉS OKTATÁSÉRT” regionális felvidéki pályázati felhívásai
  A Szlovákiában élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése az oktatás és a kultúra támogatása által.
  A felhívás a magyarság összetartozása jegyében értékteremtő, konkrét szellemi és/vagy tárgyi eredményt felmutatni tudó programok megvalósítására szeretne ösztönözni, e célokat tükröző igényes, minőségi pályázatok támogatásával.
 • Információs napok az új, elektronikus elszámolási szabályokkal kapcsolatban
  A BGA Komárom iroda a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. megbízásából nyílt információs napot szervez az érdeklődőknek a 2014. évi „Magyar oktatásért és kultúráert“ pályázati felhívások (központi pályázatok, regionális pályázatok) újonnan bevezetésre kerülő elszámolási szabályaival kapcsolatban (elektronikusan történő elszámolás a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül).
 • Megjelentek a Bethlen Gábor Alap 2014. évi felvidéki regionális pályázati felhívásainak eredményei
  A felvidéki regionális eredményeket a lap alján a letölthető dokumentumokra kattintva tekinthetik meg.
  A központi pályázati felhívás eredményeit a kapcsolódó linken keresztül érhetik el a BGA Zrt. honlapján keresztül.
 • Nyílt információs nap a Bethlen Gábor Alap pályázati lehetőségeiről

Kapcsolatfelvétel
BGA Komárom, s.r.o.
Duna rakpart 12, 945 05 Révkomárom

Horváth Éva
Mobil: +421 (0) 908 959 033

Csölle Veronika
Mobil: +421 (0) 919 265 443

PhDr. Czibula Ádám
Mobil: +421 (0) 907 757 884